in

Cappadocia: Locul de vacanta cu terase pe acoperis magice

Cappadocia

Daca nu ai fost inca in Cappadocia, este cu siguranta o destinatie pe care sa o iei in considerare pentru urmatoarea ta vacanta. Acest oras vechi minunat din Turcia este asezat asa cum nu ai mai vazut in viata ta: dealurile ca un fagure de miere si bolovani falnici care arata ca o suprafata a unei alte planete.

Cappadocia

Cireasa de pe tort? Toate baloanele colorate umplute cu aer cald ce plutesc deasupra dealurilor din Cappadocia. O experienta cu adevarat magica – si pentru cei care nu doresc o plimbare cu balonul, terasele de pe acoperisul restaurantelor iti vor oferi o imagine cu totul deosebita ce iti va ramane in minte toata viata.

Cappadocia, Turcia, situata in Anatolia Centrala, este cunoscuta mai ales pentru peisajul sau din alta lume, orasele subterane si casele sculptate din piatra. Formatiunile neobisnuite ale zonei, cunoscute sub numele de cosuri de basm, sunt rezultatul a mii de ani de ploaie si erodare din cauza vantului. Orase subterane, cu o adancime de pana la opt etaje, se intaind in toata zona. Aceasta regiune este minunata si nu veti uita niciodata daca veti vedea rasaritul dintr-un balon cu aer cald. Aruncati o privire in jurul Cappadociei, un view de 360 de grade, dand clic si glisand videoclipul de mai jos.

Cappadocia

Ti-a placut articolul? Voteaza!

Destinatii istorice din Germania ce merita vizitate oricand

10 Destinatii istorice din Germania ce merita vizitate oricand

Fluviul Amazon

Fluviul Amazon – Informatii utile si curiozitati interesante