in

10 Destinatii istorice din Germania ce merita vizitate oricand

Destinatii istorice din Germania ce merita vizitate oricand
Destinatii istorice din Germania ce merita vizitate oricand

Daca te-ai intrebat vreodata ce orase ai putea vizita in Germania si nu ai gasit raspunsul, sa stii ca am creat o lista cu 10 orase pline de istorie pe care merita sa le vizitezi la prima ta calatorie in Germania.

Vezi mai jos lista cu top 10 cele mai frumoase orase istorice din Germania pe care sa le vizitezi in vacanta

Aachen

AachenOrasul imperial din Aachen, de 2000 de ani, este un oras cosmopolit, cu fler istoric. Situat in centrul triunghiului de frontiera dintre Germania, Olanda si Belgia, Aachen se afla chiar in mijlocul unei regiuni care merita explorate. Orasul in sine este cunoscut, printre altele, pentru ca a fost capitala imperiala sub Charles cel Mare (care a fost inmormantat aici), si pentru Aachener Printen, o varietate de turta dulce originara de aici.

Berlin

BerlinBine ati venit la Berlin – capitala Germaniei, care s-a schimbat drastic de la caderea Zidului, avand interes global ca destinatie turistica. Mergand prin Berlin, veti observa dovezi ale diferitelor perioade istorice intr-un timp scurt, de la cladiri medievale pana la celebrele repere turistice precum Poarta Brandenburg, Reichstag si East Side Gallery. Astazi Berlinul este o metropola tanara, dinamica, deschisa lumii chiar in inima Europei, care stabileste noi tendinte in arhitectura, arta si moda. Descopera diversitatea sa – bucura-te de Berlin!

Descopera si Top atractii din Berlin ce nu merita ratate

Bremen

BremenBremen este un oras pitoresc, care se afla situat de-a lungul ambelor parti ale raului Weser. Cu peste 1200 de ani de istorie de explorat, plimabati-va pe stradutele intortocheate pline cu magazine si cafenele pitoresti, asigurati-va ca va opriti la Dom St Petri si la Patrimoniul Mondial UNESCO Rathaus, sau Primaria, cunoscuta ca fiind cea mai buna din Europa. Celebra bere Beck’s este fabricata aici, iar vizitele sunt disponibile tot anul. Cu atat de multe lucruri de facut, sa vizitezi, sa mananci si sa bei, exploreaza acest oras pentru a profita la maxim de calatoria ta la Bremen.

Cologne

Cologne

Dresden

Dresden

Heidelberg

Dresden

Leipzig

Leipzig

Lubek

Lübeck

Munchen

Lübeck

Nuremberg

Nuremberg

Ti-a placut articolul? Voteaza!

10 citate despre familie

10 citate despre familie, emotionante si frumoase

Cappadocia

Cappadocia: Locul de vacanta cu terase pe acoperis magice