in

TOP Umidificatoare de aer Philips

Descopera promotiile momentului la o gama variata de Umidificatoare Philips

Cumpara Umidificatoare Philips cu livrare rapida!

Descopera promotiile momentului la o gama variata de Umidificatoare Philips, cu livrare rapida, deschiderea coletului la livrare, plata in rate si retur simplu si rapid!

#1 Umidificator de aer Philips HU4803/01, Tehnologie NanoCloud, Rezervor 2 l, 220 ml/h, Alb/Gri

Umidificatorul de aer Philips combate aerul uscat cu eficienta si igiena maxime. Distribuie uniform aerul umidificat in intreaga camera si imprastie cu 99% mai putine bacterii in comparatie cu umidificatoarele ultrasonice. Fara praf alb si fara a uda podelele.

Acest umidificator de aer Philips ofera un sistem de evaporare avansat cu trei etape si tehnologia NanoCloud. Etapa 1: filtrul absorbant al umidificatorului capteaza particulele mari, cum ar fi parul oamenilor/animalelor si praful, atunci cand extrage aerul uscat. Etapa 2: sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifica aerul adaugand molecule de apa in acesta fara bacterii sau calcar. Etapa 3: aerul sanatos este evacuat din umidificator la o viteza constanta, ceea ce ofera un aer umed, sanatos si confortabil, fara sa se formeze ceata in casa ta.

#2 Umidificator de aer Philips HU4801/01, Tehnologie NanoCloud, Rezervor 2 l, 200 ml/h, Alb/Verde

Tehnologie NanoCloud cu 99% mai putine bacterii emise in aer

Umidificatorul de aer Philips combate aerul uscat cu eficienta si igiena maxime. Distribuie uniform aerul umidificat in intreaga camera si imprastie cu 99% mai putine bacterii in comparatie cu umidificatoarele ultrasonice. Fara praf alb si fara a uda podelele.Acest umidificator de aer Philips ofera un sistem de evaporare avansat cu trei etape si tehnologia NanoCloud. Etapa 1: filtrul absorbant al umidificatorului capteaza particulele mari, cum ar fi parul oamenilor/animalelor si praful, atunci cand extrage aerul uscat. Etapa 2: sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifica aerul adaugand molecule de apa fara bacterii sau calcar. Etapa 3: aerul sanatos este evacuat din umidificator la o viteza constanta, ceea ce ofera un aer umed, sanatos si confortabil, fara sa se formeze ceata in casa ta.

#3 Umidificator de aer Philips HU4813/10, Tehnologie NanoCloud, Rezervor 2l, Acoperire 44mp, Umidifica

Umidificatorul de aer Philips combate aerul uscat cu eficienta si igiena maxime. Distribuie uniform aerul umidificat in intreaga camera si imprastie cu 99% mai putine bacterii in comparatie cu umidificatoarele ultrasonice. Fara praf alb si fara a uda podelele.

Proces de evaporare igienic si natural pentru a asigura performante optimizate. Aerul uscat trece prin umidificator. Sunt adaugati vapori de apa si aer umed care ies din umidificator in aerul ambiant. Tehnologia NanoCloud foloseste un proces de evaporare natural, care aspira aerul uscat, ii adauga molecule de apa si emite aer umidificat in incapere.

#4 Umidificator de aer Philips HU4706/11, Tehnologie NanoCloud, Rezervor 1,3 l, 150 ml/h, Alb

Umidificator de aer Philips HU4706/11, Tehnologie NanoCloud, Rezervor 1,3 l, 150 ml/h, Alb

Mai sigur din punct de vedere igienic, fara praf alb si fara a uda suprafetele

Acest umidificator de aer Philips ofera un sistem de evaporare avansat cu trei etape si tehnologia NanoCloud. Etapa 1: filtrul absorbant al umidificatorului capteaza particulele mari, cum ar fi parul oamenilor/animalelor si praful, atunci cand extrage aerul uscat. Etapa 2: sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifica aerul adaugand molecule de apa fara bacterii sau calcar. Etapa 3: aerul sanatos este evacuat din umidificator la o viteza constanta, ceea ce ofera un aer umed, sanatos si confortabil, fara sa se formeze ceata in casa ta.

Ti-a placut articolul? Voteaza!

TOP SCUTECE Pampers Premium Care

Cele mai bune 8 Water Park-uri din Europa in 2020 – potrivite pentru intreaga familie