in

Termometre infrarosu – Top 7 termometre digitale 2020

Descopera cele mai bune termometre digitale cu infrarosu in 2020

termometre infrarosu

Alege Termometre infrarosu si beneficiezi de plata in rate, deschidere colet, easybox, retur gratuit 30 de zile.

Vezi Top 7 cele mai bune termometre digitale cu infrarosu:

#1 Termometru de frunte cu infrarosu ThermogGun, senzor japonez

termometre infrarosu

Termometru fara contact cu infrarosu pentru uz personal (senzor din Japonia cu precizie de tip medical)

Spre deosebire de termometrele mai ieftine care folosessc un senzor "industrial" de acuratete slaba, termometrul ThermoGun TG2 foloseste un senzor cu precizie de tip medical in masurarea tempraturii.

Este un termometru de precizie care satisface cele mai inalte cerinte si toate cerintele legale necesare.

#2 Termometru infrarosu Vitammy Spot, tehnologie infrarosu, pentru frunte, uz casnic si profesional

Termometru infrarosu digital Vitammy Spot, tehnologie infrarosu non-contact, pentru frunte.

Vitammy Spot este un termometru digital non-contact care utilizeaza o tehnologie avansata (IR) pentru masurarea instantanee si exacta a temperaturii corpului sau a obiectului. Astfel, termometrul poate masura temperatura de pe frunte sau temperatura de pe orice suprafa fara atingere, de la distanta de 3-5 cm. Toate acestea sunt posibile datorita tehnologiei prin infrarosu ce reduce perioada de analiza (in comparatie cu termometrele clasice) la doar 1 secunda.

#4 Termometru digital cu infrarosu iUni T1, tehnologie non-contact

Termometru digital cu infrarosu este conceput pentru a lua cu precizie temperatura corpului uman, fara a fi necesar contactul fizic, indiferent de temperatura din camera. Datorita formei ergonomice a termometrului, vei putea sa il utilizezi simplu si rapid. Masurarea temperaturii se realizeaza de la o distanta de 1-2 cm. 

Ecranul LCD iluminat va face citirea termometrului mult mai usoara, decat in cazul termometrelor clasice. Se pot masura cu ajutorul lui suprafata temperaturii unui obiect, a apei de baie pentru bebelusi, temperatura laptelui, sau a altor substante care necesita determinarea cu exactitate a temperaturii. In cazul in care pielea este mai groasa decat este normal, este posibil ca termometrul sa inregistreze temperatura cu mici diferente. 

Daca temperatura din camera este semnificativ mai mare decat locul de depozitare a termometrului, acesta trebuie plasat in camera cu 15-20 de minute inainte de utilizare. Datorita faptului ca masurarea temperaturii se realizeaza fara contact, produsul este recomandat in special pentru bebelusi si copii.

Ti-a placut articolul? Voteaza!

113 points
Upvote Downvote

Telefon mobil Samsung Galaxy M20, Dual SIM, 64GB, 4G, Charcoal Black

Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Blue