in ,

Telefon mobil Apple iPhone 11, 64GB, Black

Sistem nou cu doua camere. Baterie pentru toata ziua. Cea mai rezistenta sticla folosita  vreodata intr-un smartphone. Cel mai rapid procesor Apple din toate timpurile.

Design – Pentru o zi minunataSase noi culori superbe. Ecran pe tot afisajul LCD Liquid Retina de 6.1 inchi. Rezistenta la apa pentru adancimi de pana la 2 metri timp de 30 de minute.

Camera – Pozele tale, tratate pe larg

Grandangular (13 mm). Unghi de camp de 120°, pentru o scena de 4 mai mare.Superangular (26 mm). Pixeli de focalizare 100%, pentru focalizare automata de pana la de trei ori mai rapida in lumina slaba.

Video 4k – Video la nivelul urmatorVideo 4K la 60 fps pe orice camera. Obiectiv grandangular pentru o scena de patru ori mai mare. Roteste, decupeaza si adauga filtre la fel de usor ca in cazul pozelor.

Mod noapte – Pozele nocturne, acum intr-o noua luminaDe la suflatul lumanarilor aniversare la focurile de tabara, noul mod Noapte iti permite sa surprinzi automat cadre cu aspect natural in conditii de lumina slaba.

Baterie si procesor – Putere pentru toata ziuaAutonomie pentru toata ziua, A13 Bionic, cel mai rapid procesor de smarphone. Posibilitate de incarcare rapida cu un alimentator de 18W (vandut separat).

Ti-a placut articolul? Voteaza!

Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Blue

Telefon mobil Apple iPhone XS, 64GB, Space Grey