in ,

Top 5 Trambuline copii

Vezi lista cu top 5 trambuline copii in 2020.

Vezi ofertele de pret la cele mai ieftine trambuline pentru copii. Copilul tau va fi mult mai fericit si antrenat cu una dintre aceste trambuline pentru copii.

#3 Trambulina copii Mappy, cu plasa de protectie, 183 cm

Trambulina copii Mappy, cu plasa de protectie 183 cm, este distractia ideala pentru cel mic in zilele frumoase de primavara, vara sau toamna. Recomandam folosirea acestei trambuline in aer liber, nu in spatiul inchis al locuintei. Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate.

#4 Trambulina copii cu plasa de protectie 244 cm

Trambulina este o costructie rezistenta la coroziune din Hi-Ten zincat. Este doatat cu 3 picioare duble care asigura o stabilitate excelenta a trambulinei. Protectie arcuri pentru prevenirea accidentarilor. Trambulina are 48 de arcuri galvanizate extrem de rezistente.

 Inaltime trambulina: 60 cm. Diametru trambulina: 244 cm

#5 Trambulina copii set inSPORTline Lily 183 cm

Trambulina inSPORTline Lily este o trambulina moderna si sigura, cu un design floral atractiv. Trambulina indeplineste cele mai inalte standarde de siguranta europene EN-71. Componentele utilizate sunt realizate din materiale de inalta calitate. Cadrul durabil din otel, arcurile anticorozive zincate si suprafata de sarit elastica, rezistenta la UV sunt caracteristici apreciate ale acestui model de trambulina.

Trambulina set inSPORTline Lily 183 cm poate fi folosita atat afara cat si in interior. Plasa de siguranta interioara este dispusa inainte de protectia pentru arcuri si prezinta intarituri suplimentare in partea superioara. Trambulina inSPORTline suporta o greutate maxima a utilizatorului de pana la 100 kg.

Ti-a placut articolul? Voteaza!

Lucrezi de acasa? 4 sfaturi pentru a ramane productiv

Casuta de joaca pentru copii

Casute de joaca pentru copii – Top 10 cele mai bune casute de joaca