in

Idei pentru ziua de nastere a copiilor pre-adolescenti

Idei pentru ziua de nastere a copiilor pre-adolescenti

Ziua de nastere pentru pre-adolescenti poate fi mult mai costisitoare decat pentru copiii mai micuti. De multe ori, desi nu pare, este mult mai ieftin sa organizati ziua de nastere in exterior decat in propria casa.

Iesirile sunt mult mai amuzante iar daca va faceti griji cu privire la costuri, poate reusiti sa va uniti cu un alt coleg de clasa sau din grupul de prieteni. Astfel, reduceti cheltuielile la jumatate.

Daca copilul dvs. doreste o petrecere mai scumpa, ii puteti explica ca acest lucru este posibil, dar va putea invita un grup mai mic de prieteni si ca distractia va fi la fel de mare, indiferent daca este un grup restrans sau un grup mare.

Copiii adora sa organizeze petreceri – aceasta este parte din distractia lor. Incurajati-l sa scrie lista cu invitati si sa se gandeasca la ce le-ar placea sa faca.

Iata cateva idei de petreceri in aer liber pentru pre-adolescenti!

Mergeti la karting

Este excelent atat pentru baieti cat si pentru fete si este foarte apreciat de copii, in special de cei cu varsta de peste 10 ani. Inainte de a organiza o petrecere la karting, asigurati-va ca nu exista restrictii de inaltime.

Petrecere la piscina

Poate fi o optiune rentabila daca aveti un grup mare de copii, mai ales daca rezervati intreaga piscina.

Foc de tabara

Puteti organiza un foc de tabara in gradina dvs. sau intr-o zona in care este permis. De asemenea, trebuie ca focul sa fie supravegheat tot timpul.

Perete de escaladare

O modalitate excelenta de a elibera putina adrenalina fara a provoca o experienta traumatizanta pentru copii.

Paintball

Este o optiune destul de scumpa dar foarte distractiva pentru cei mici.

Cinema

O idee inspirata pentru copiii nascuti in sezonul rece. Tineti cont de faptul ca aceasta activitate presupune o perioada destul de lunga in care acestia stau jos; incercati sa faceti rezervare si la un loc de joaca interior in care sa “scape” de energia pe care o au.

Parc de aventura

Este o alta optiune rentabila. Intr-un parc de aventura copiii se pot juca cat vor ei si le puteti organiza si un picnic.

Bowling

O activitate destul de populara si o optiune potrivita pentru a face putina miscare si in interior.

Vizita la muzeu

Alegeti un muzeu pe care il considerati potrivit pentru grupul de prieteni al copilului dvs. si “impachetati” totul intr-o poveste frumoasa. Dupa vizita la muzeu puteti organiza o petrecere in curtea casei cu tematica muzeului.

Petrecere pe skateboard

Daca copilul dvs. si gasca lui de prieteni sunt pasionati de skateboarding, iata o solutie ideala. Tot ce aveti nevoie este sa gasiti un skatepark iar copiii trebuie sa isi aduca propriul skate.

Camping la bunici

Este potrivit pentru copiii mai mici si este un mod minunat de a ii include si pe bunici in aceste evenimente frumoase. De asemenea, economisiti bani si le oferiti copiiilor o experienta inedita.

 

Deciziile cu privire la invitati sunt, de cele mai multe ori, dificil de luat. Daca considerati ca unele alegeri sunt nepotrivite, ii puteti spune parerea dvs. copilului dar ultimul cuvant trebuie sa fie al lui.

O idee inedita ar fi sa le oferiti copiiilor invitati la petrecere cate un saculet pe care sa il ia la plecare. Puteti pune in saculet dulciuri si alte mici atentii potrivite pentru varsta acestora.

Sursa: https://www.mumsnet.com/pre-teens/birthday-outing-ideas-for-kids

Ti-a placut articolul? Voteaza!

Eczema - Cum arata alergiile la copii?

Cum arata alergiile la copii?

8 Curiozitati despre animalele mamifere