in

Cele mai bune 8 Water Park-uri din Europa in 2020 – potrivite pentru intreaga familie

Distractie potrivita pentru intreaga familie

Doriti sa va planificati o vacanta la un Water Park din Europa? Mai jos am pregatit o lista cu cele mai bune optiuni pentru intreaga familie. Multe dintre aceste parcuri acvatice sunt deschise pe tot parcursul anului.

#1 Lalandia – Billund, Danemarca

Ai chef de o vacanta in nordul Europei? Lalandia este cel mai mare parc acvatic din Scandinavia, ce ofera numeroase tobogane (Twister, Octopus), piscine cu apa incalzita si valuri si multe alte optiuni de distractie pentru intreaga familie. Copiii au o sectiune special amenajata in care pot observa recifele de corali si o multitudine de pesti exotici, un Aqua Splash, teren de joaca interior si bowling. Parintii care doresc sa se relaxeze au la dispozitie saune cu aromaterapie. In plus, daca tot sunteti in Billund, planificati o zi si in Legoland – un taram al distractiei pentru oameni de toate varstele!

#2 Insula Tropicala Amazonia – Brandenburg, Germania

Situata la aproximativ o ora cu masina de Berlin, Insula Tropicala Amazonia este un paradis cu apa de 35000 mp. Acest parc acvatic are un tobogan ce porneste de la 27 metri inaltime, un ocean in interior, o laguna incalzita si o piscine cu jocuri de apa. Iubitorii de natura au la dispozitie o padure interioara ce cuprinde 50000 de plante din intrega lume.

#3 Aquaworld – Budapesta, Ungaria

Unul dintre cele mai mari parcuri acvatice interioare din Europa, Aquaworld situat in partea de nord a orasului Budapesta, are un templu de apa modern, inspirat din Templul Angkor Wat din Cambodgia. Cu 11 tobogane inalte si 19 bazine, inclusiv picine cu valuri si piscine pentru surf, acest parc acvatic este ideal pentru intreaga familie. Parintii vor iubi saunele si baile termale in timp ce copiii au la dispozitie poduri suspendate si o mare varietate de programe in week-end-uri si in perioada vacantelor scolare.

#4 AquaPark – Druskininkai, Lituania

Situat in orasul Druskininkai (in partea de sud a Lituaniei), AquaPark are 30000 mp de distractie, plus numeroase forme de divertisment (bowling si cinema 5D – pentru copii mai mari de 5 ani). Sub cupola sa masiva, familiile se pot relaxa sub palmierii luxurianti, se pot racori in piscine cu valuri, pot experimenta una din cele 20 de saune sau pot face o baie in apele minerale vindecatoare. Exista o zona de joaca pentru copii unde este amenajata o plaja cu nisip.

#5 Aqua Dome – Langenfeld, Austria

Familiile care cauta o locatie spectaculoasa, cu numeroase piscine, trebuie sa isi planuiasca viitoarea vacanta la Aqua Dome in Langenfeld, in valea alpina din Austria. Aqua Dome este un complex de bai termale, situat la aproximativ 17 km de Soelden; acesta ofera 2 piscine interioare, 3 piscine exterioare suspendate, saune, sala de fitness, zona de tratament si zona de restaurante. Aqua Dome este o locatie potrivita in orice perioada a anului.

#6 AquaCity – Poprad, Slovacia

AquaCity este un parc cu 350 de atractii acvatice, printre care o nava de pirati ancorata in mijlocul unui bazin cu apa sarata, vartejuri, tobogane de apa si piscine cu valuri. Exista, de asemenea, o zona de joaca pentru copii, cu diverse gonflabile. Iubitorii de servicii Spa au la dispozitie piscine cu ape minerale vindecatoare si saune cu aburi.

#7 Therme Erding’s Galaxy Water Slide World – Erding, Germany

Adolescentii pasionati de adrenalina sigur vor sa incerce cel mai lung tobogan cu apa din Europa – are 365 metri sau toboganul cu apa care atinge o viteza ametitoare. Cei mai putin aventurosi au la dispozitie numeroase piscine, printre care si o laguna cu valuri.

#8 Adaland Water Park – Aydin, Turcia

Cine poate spune nu unui water coaster imens? Parcul acvatic Adalan ofera zeci de atractii turistice, printre care si un rau, o piscina cu valuri, simulator de rafting, o nava de pirati, jucarii plutitoare, creaturi marine si mini tobogane cu apa potrivite pentru cei mici.

Ti-a placut articolul? Voteaza!

TOP Umidificatoare de aer Philips

10 sfaturi pentru a-ti adormi copiii mai usor

10 sfaturi pentru a-ti adormi copiii mai usor